Sajt je u beta fazi. Ukoliko primetite problem molimo da nam se obratite putem kontakt forme. Hvala.

Na sajtu www.zagadjenje.com, koji je dostupan sa www.zagadjenje.com, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i beleži www.zagadjenje.com i kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate putem e-maila na info@zagadjenje.com

Datoteke sa beleškama

www.zagadjenje.com sledi standardni postupak upotrebe datoteka dnevnika. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posećuju veb lokacije. Sve hosting kompanije rade ovo i deo je analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu pregledača, dobavljača internetskih usluga (ISP), žig datuma i vremena, stranice upućivanja / izlaska i eventualno broj klikova. One nisu povezane sa bilo kojom informacijom koja se može lično identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje veb lokacije, praćenje kretanja korisnika na veb lokaciji i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i veb svetioni

Kao i bilo koja druga veb lokacija, www.zagadjenje.com koristi „kolačiće“. Ovi kolačići koriste se za čuvanje podataka uključujući preferencije posetilaca i stranice na veb lokaciji kojoj je posetilac pristupio ili je posetio. Informacije se koriste za optimizaciju iskustva korisnika prilagođavanjem sadržaja naših veb stranica na osnovu vrste pregledača i / ili drugih informacija.

Pravila o privatnosti

Možete da potražite ovu listu da biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od reklamnih partnera www.zagadjenje.com.

Oglasni serveri ili reklamne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript ili veb Beacon koji se koriste u njihovim oglasima i vezama koje se pojavljuju na www.zagadjenje.com, a koje se šalju direktno na pregledač korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da www.zagadjenje.com nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste treći oglašivači.

Pravila o privatnosti trećih strana

Politika privatnosti www..zagadjenje.com se ne odnosi na ostale oglašavače ili veb lokacije. Stoga vam savjetujemo da se za detaljnije informacije obratite odgovarajućim Pravilima o privatnosti ovih trećih oglašavačkih servera. Može da obuhvati njihovu praksu i uputstva o tome kako da odustanete od određenih opcija. Kompletnu listu ovih Pravila o privatnosti i njihove veze možete pronaći ovde: Veze za politiku privatnosti.

Možete da onemogućite kolačiće putem vaših pojedinačnih opcija pretraživača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim veb pregledačima, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pregledača. Šta su kolačići?

Informacije o deci

Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite za decu tokom korišćenja interneta. Ohrabrujemo roditelje i staratelje da prate, učestvuju u i / ili nadgledaju i vode svoje aktivnosti na mreži.

www.zagadjenje.com svesno ne prikuplja nikakve lične podatke od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete dalo ove podatke na našoj veb stranici, toplo vas ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi napori da se što brže uklone takve informacije iz naše evidencije.

Samo pravila o privatnosti na mreži

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u pogledu informacija koje su podelili i / ili prikupili na www.zagadjenje.com. Ova smernica nije primenljiva na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili preko kanala koji nisu ove veb stranice.

Saglasnost

Korištenjem naše veb stranice, ovim se slažete sa našim Pravilima o privatnosti i prihvatate njegove Uslove i odredbe.

Podelite na društvenim mrežama: